Lad os pudse dine vinduer
- få et abonnement så vi
kommer automatisk

1 x om måneden eller hver 2. måned
- nemt og bekvemt

Er vinduerne beskidte
eller er der striber
på dem?

Få et GRATIS tilbud fra os
Klik her...

Hvad koster vinduespudsning?
F.eks koster de fleste parcelhuse
mellem 100-200 kr.

Kontakt os for at
få et GRATIS tilbud
Klik her...

image01

Firma profil

Multi-ren blev startet i 1991 af Jens Aggerholm som enkeltmandsfirma hvor både rengøring og vinduespolering indgik i opgaverne. Siden da har det hovedsageligt været vinduespolering og trappevask som der har været satset på og med god succes. I Aalborg Kommune har vi over 600 kunder der efter en nøjagtig plan får udført arbejde hvor grundighed og effektivitet er nøgleord. Hos os er det vigtigste at kunden er tilfreds og at kvaliteten  er i top. Der har været fokus på en god  kommunikation hvor der lyttes til kunden så opgaverne kunne udføres bedst muligt. Alt dette medvirker til et godt samarbejde som kan vare igennem mange år - ja der er kunder som har været hos os i over 25 år. Vi sætter en ære i at behandle enhver kunde med venlighed og respekt hvilket er grundlaget for et godt samarbejde. Målsætningen er at øge omsætningen 5-10% hvert år og ikke gå på kompromis med kvaliteten med arbejdet. Fokus er på at servicere vores kunder bedst muligt så kundekredsen øges som følge af god omtale.
 

Vinduespudsning

Kerneområdet er private parcelhuskunder, lejligheder, kontorer, butikker, restauranter og større erhvervskunder. Både store og små opgaver er velkomne. Gennem et samarbejde med andre kollegaer indenfor branchen er det også muligt nu at give tilbud på større opgaver hvor opgavens karakter og omfang kræver flere timers arbejde med specialudstyr ved fx. brug af vaskeanlæg til facader og vinduer i 2-3.sals højde.

 

Trappevask

Vi tilbyder også at vaske Jeres trapper og gulve. Først støvsuges eller fejes gulvet og derefter vaskes det med fladmoppe. Hvilken type sæbe der bruges afhænger af om der er tale om fx. trægulv eller linoleumsgulv. Det er vigigt at vælge den rigtige løsning. Er I en ejerforening/boligforening så kan det måske være interessant med både pudsning af gangvinduer og vask af jeres trappeopgange i een samlet løsning.

 

 

Lønudgiften til vinduespolering/rengøring (privat) kan trækkes fra på selvangivelsen for årene 2018-19 under håndværkerfradrag.

Se skats hjemmeside for yderligere information omkring fradragets størrelse.

 

 


 

Priser på rengøring/vinduespudsning